WOLONTARIAT W "GNIE挑ZIE"

(3kB)

Zach璚amy do podj璚ia wolontariatu we wszystkich naszych trzech plac闚kach wsparcia dziennego. Ka盥a osoba do pomocy jest na wag z這ta. Nie ma dla nas znaczenia dotychczasowe do鈍iadczenie i wiek. Wsp馧pracujemy na co dzie zar闚no z licealistami, jak r闚nie ze studentami Uniwersytetu III Wieku. Wa積e dla nas jest zaanga穎wanie i uczciwo嗆. Jeste鄉y przekonani, 瞠 ca貫j reszty mo積a si nauczy.

W czym mo積a nam pom鏂?
  • w odrabianiu zada domowych z dzie熤i,
  • w korepetycjach z j瞛yk闚 obcych (szczeg鏊nie z j瞛yka angielskiego),
  • w prowadzeniu ciekawych warsztat闚,
  • w prowadzeniu zaj耩 sportowych (szukamy trenera pi趾i no積ej),
  • w sp璠zaniu czasu z dzie熤i (na rozmowach i grach),
  • w organizacji imprez, zabaw i konkurs闚,
  • w przygotowywaniu posi趾闚,
  • w ma造ch i du篡ch remontach.

Co zapewniamy?
  • rozw鎩 zawodowy i osobisty,
  • 鈍ietn atmosfer,
  • wsp馧prac z otwartym i m康rym zespo貫m merytorycznym,
  • sporo satysfakcji,
  • umow wolontaryjn.

Mamy wieloletnie, dobre do鈍iadczenie we wsp馧pracy z wolontariuszami, kt鏎zy czuj si u nas dobrze, mog rozwija swoje kompetencje spo貫czne, realizuj swoje pasje i zara瘸j nimi naszych podopiecznych. Posiadamy Certyfikat Organizacji Przyjaznej Wolontariuszom "Dobry wolontariat" przyznany przez Fundacj Pracowni Bada i Innowacji Spo貫cznych "Stocznia" oraz Og鏊nopolsk Sie Centr闚 Wolontariatu , co oznacza, 瞠 dbamy o wysok jako嗆 wolontariatu w naszych plac闚kach, jeste鄉y dobrze przygotowani do wsp馧pracy z nimi i potrafimy odpowiednio zarz康za ich prac. Mamy do鈍iadczenie we wsp馧pracy z firmami, kt鏎e zrealizowa造 u nas wiele projekt闚 na zasadzie wolontariatu pracowniczego, dbaj帷 jednocze郾ie o pozytywny wizerunek i spo貫czn odpowiedzialno嗆 biznesu. Zdobyli鄉y III miejsce w og鏊nopolskim konkursie "Wsp鏊nie budujemy kapita spo貫czny" organizowany przez Fundacj Duende. Osoby zainteresowane wsp馧prac z nami w ramach wolontariatu zapraszamy do kontaktu:
    fundacja.gniazdo@gmail.com

O szczeg馧ach ch皻nie opowiemy na spotkaniu przy herbacie w siedzibie fundacji.
    Zapraszamy!!!

(24kB)

• Fundacja Dla Ludzi Potrzebuj帷ych Pomocy "GNIAZDO"